Thursday, August 30, 2007

ΜΑΖΙΚΗ Α-ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ




Την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι για τρία λεπτά να προκαλέσουμε μαζική α-κινητοποίηση, στην μνήμη των νεκρών και των χαμένων, στην ελπίδα μιας διαρκούς και μόνιμης διαμαρτυρίας για προστασία και αναγέννηση.

Την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι για τρία λεπτά να προκαλέσουμε μαζική α-κινητοποίηση, οχημάτων, εργασιών, σκέψεων, θορύβων όρθιοι και σιωπηλοί όπου βρεθούμε να αφουγκραστούμε τους ήχους της γης.

Την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι για τρία λεπτά να προκαλέσουμε μαζική α-κινητοποίηση, όλου του συστήματος, οικονομικού, πολιτικού, εργασιακού, επικοινωνιακού να δείξουμε ότι δεν είμαστε πολλοί, είμαστε όλοι, που πενθούμε, ελπίζουμε και συμπαραστεκόμαστε ενεργά.

Την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι για τρία λεπτά να προκαλέσουμε μαζική α-κινητοποίηση, να παγκοσμιοποιήσουμε το δικό μας μήνυμα σε όλο το πλανήτη στέλνοντας το μήνυμα για συμμετοχή την ίδια ώρα Ελλάδας σε όλο τον κόσμο σε όλες τις γλώσσες.

Μήνυμα για SMS και email

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΗ Α-ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ. ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΖΟΙ, ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗΛΟΙ, ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ, ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.

Διαδώστε την προσπάθεια με sms και email στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σε απλούς πολίτες , Μ.Μ.Ε., Οργανώσεις. Όποιος μπορεί ας το μεταφράσει . Να γίνει μήνυμα σε όλες τις γλώσσες του κόσμου μιας κοινής αφετηρίας, μιας κοινής προσπάθειας, μιας κοινής νέας αρχής.

Περισσότερα και συντονισμός δράσης στο http://manosnik.blogspot.com/

Έκκληση για βοήθεια συμπαράσταση

Οποιος μπορεί να βοηθήσει με μπανεράκι, αποστολή email, μετάφραση κλπ ας το κάνει και να επικοινωνήσει μαζί μας στο EMAIL manosnik@gmail.com

Labels: ,

9 Comments:

Blogger ci said...

Καλή ιδέα, κάνω κι εγώ λινκ (δες και το mail σου).

August 30, 2007 at 5:36 AM  
Blogger Δημήτρης Πρωτούλης said...

Χαίρομαι που στις κινητοποιήσεις υπάρχει πρωτοτυπία και που η κινητοποίηση γεννιέται από παιδιά που κινούνται όπως και εγώ σε αυτό που λέμε μπλογκόσφαιρα.

Έχω όμως μεγάλες επιφυλλάξεις κατά πόσον αυτές οι εκδηλώσεις έχουν ουσιαστικό αποτέλεσμα..
Μήπως θα ήταν καλύτερα να βλέπαμε και τις ευθύνες του καθενός από εμάς; (δες το σχετικό http://kovontas.blogspot.com/2007/08/blog-post_7421.html )

ΥΣ: πως καθορίζεται η σειρά των ποστ; Γιατί το δικό μου αν και νεώτερο, έπεται;;

August 30, 2007 at 8:41 AM  
Blogger _ said...

Tην ίδια άποψη με τον "κόβοντας δρόμο" τείνω να έχω κι εγώ για την 5η Σεπτέμβρη. Επιφυλάξεις.

Την ίδια απορία με τον "κόβοντας δρόμο" περί σειράς δημοσιευμάτων έχω κι εγώ. Μήπως πρέπει να ελέγξετε τις ημερομηνίες δημοσιεύσεων ; Χθες για παράδειγμα είδα δημοσίευμα της 29ης Αυγούστου να αναγράφεται ως 30 Αυγούστου. Μήπως να κοιτάγατε στα settings την ώρα ζώνης ; Το έχετε ρυθμίσει ώστε να είναι East standar time ; 'Ισως φταίει αυτό.

Κάποιοι ήδη ανταποκρινόμαστε σιωπηλά στις κινήσεις πρακτικής υποστήριξης προς τους πληγέντες. Εύχομαι να λυτρωθούν από τον πόνο και κυρίως να μην ξεχάσουν. Από αμνησία πάσχουμε σ'αυτή τη χώρα.Χθες άκουσα από πληγέντα να λέει "θα ψηφίσουμε αυτόν που θα δώσει τα περισσότερα".
Τον σέβομαι αλλά όχι, μην χαριστούν σε κανέναν πολιτικό ηγέτη ό,τι και να τους τάξει.

Στέλνω στο ιστολόγιό σας την συμπάθειά μου - όχι και τα μικρόβιά μου - πολύ άρρωστος αυτές τις μέρες.

August 30, 2007 at 9:11 AM  
Blogger ci said...

Άντε για την ιστορία αντιγράφω και εδώ το σχόλιο που άφησα στον κόβοντας δρόμο και δεν ξανασχολούμαι με αυτό ή κανένα άλλο θέμα

---
ήμουν από πολύ επιφυλακτική ως αρνητική στο θέμα της συγκέντρωσης, ωστόσο απέφυγα γενικώς τα σχόλια, γιατί από την αρχή έβλεπα ότι πολύς κόσμος πίστευε σε αυτό που έκανε.
Και όπως φάνηκε, μαζεύτηκε κόσμος.
Επιφυλακτική είμαι κυρίως για το καπέλωμα και δεύτερον για το κατά πόσο λειτουργεί ως βαλβίδα εκτόνωσης.
Αλλά περιμένω την συνέχεια. Αν πράγματι ένα πρώτο βήμα φέρει και το δεύτερο κλπ - μακάρι.

Τα τρία λεπτά σιγής τα θεωρώ καθαρά συμβολικά και για αυτό μού άρεσε.
Τις σημαίες που ήτανε στο ίδιο μήνυμα τις προώθησα γιατί (όπως μού είπαν..) είμαι με τον Καρατζαφέρη.

Έτσι κι αλλιώς η γνώμη μου πάντα ήταν ότι το θέμα είναι τι κάνουμε και στις κάλπες, αλλά και κάθε μέρα, και πόσα ανεχόμαστε με το γνωστό "δεν βαριέσαι" και όλα αυτά που πλέον δεν έχω καμμιά διάθεση να γράψω.
----

August 30, 2007 at 9:35 AM  
Blogger Manos said...

Ναι ρε παιδιά συμβολικό είναι και κυρίως μπορεί να γίνει επειδή είναι ευκολότερο απο παρισσότερους ανθρώπους κμαι αυτό είναι το κέρδος. Δεν χάνουμε να δοκιμάσουμε κάτι πιό φιλόδοξο, δεν υπάρχει καμμία όρεξη για προβολή ή καπέλλωμα ή οτιδήποτε άλλο, μόνο πόνος και απογοήτευση που πρέπει να μετατραπεί σε οργή και συμμετοχή. Διαβάστε στο blog όλο το κέιμενο και θα καταλάβετε. Ο διάλογος καλός είναι αρκεί να είναι γόνιμος

August 30, 2007 at 10:58 AM  
Blogger Paranoia said...

Είμαι μαζί σας σε ότι χρειαστεί
συνειδητά και μάχιμα
καλή δύναμη

August 30, 2007 at 12:24 PM  
Blogger tzonakos said...

Ωραία πρωτοβουλία, μια μικρή κίνηση αλλα σημαντική.

August 30, 2007 at 3:37 PM  
Blogger Penp said...

Το θέμα είναι να καταλάβουν ότι ακόμα με μικρές κινήσεις για αρχή και μεγαλύτερες στην συνέχεια, δεν πρόκειται να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια.
Από την μεριά μου είμαι μαζί σας και η Μαζική Α-ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ θα προωθηθεί και σε άλλες ιστοσελίδες.

August 31, 2007 at 1:40 AM  
Blogger ellinida said...

Οκ και ας υποθέσουμε πως γίνεται κι'αυτό. Είναι καλή αρχή τα όσα έχουν γίνει με τις διαδηλώσεις. Αλλά στην ουσία είναι διαμαρτυρίες χωρίς συνθήματα. Είναι σαν να λέμε όχι πιά αλλά στην ουσία δεν απαιτούμε κάτι συγκεκριμένο.
Ολα αυτά μοιάζουν σαν επανάσταση για την επανάσταση.
Διαμαρτυρίες που χρησιμοποιούν σύμβολα άνευ ουσίας όμως.
Οκ θα το στηρίξω κι'εγώ αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη πρέπει να διεκδικούμε συγκεκριμένα πράγματα, όχι ένα σύνολο συγκεχυμένων.

August 31, 2007 at 4:03 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home