Monday, July 9, 2007

Για την Κυριακή 8/7

Η ποσοτική καταγραφή της συγκέντρωσης ανήκει στους χωρο-θέτες και στους ταξη-θέτες, η περιγραφή με λεπτομέρειες και τα στιγμιότυπα ανήκει στα έντυπα και τα υπόλοιπα Μ.Μ.Ε.

Η πολιτική ερμηνεία ανήκει στους πολιτικούς, τα κόμματα, τις οργανώσεις.

Η συγκέντρωση ανήκει σε όλους τους πολίτες, σε όλη την ελλάδα, σε όσους ενδιαφέρθηκαν για "το σπίτι τους", και όχι σε αυτούς που ασχολούνται με καπελλώματα και "καθοδηγήσεις" εκ των υστέρων.

Labels: , ,

5 Comments:

Blogger ellinida said...

Νομίζω πως είναι ότι πιό ωραίο διάβασα. Πράγματι αυτή η συγκέντρωση ανήκε στους πολίτες. Και θέλω να πιστεύω πως είναι μόνο η αρχή. Πως δεν θα τελειώσουν όλα με αυτή την εκδήλωση.

July 9, 2007 at 2:29 AM  
Blogger anemos said...

Η συγκέντρωση ανήκει σε όλους τους πολίτες, σε όλη την ελλάδα, σε όσους ενδιαφέρθηκαν για "το σπίτι τους",
-
πολυ ωραιο,
ellinda me kalipses.

July 9, 2007 at 2:54 AM  
Blogger o βασιλιάς του δάσους said...

gia tin ekklisia mono.http://toneraideniodasos.blogspot.com/
(ioannis)

July 9, 2007 at 6:42 AM  
Blogger ΔΙΟΝΥΣΟΣ said...

Ηταν εκεί σε μια εντυπωσιακή σε όγκο και παλμό συγκέντρωση άνω των 15.000 πολιτών,που θάφτηκε από τα ΜΜΕ, όλος ο καλός ο κόσμος. Χωρίς πλαστικές σημαίες κομμάτων, χωρίς καραμούζες φορτηγών, με νταούλια και κλαρίνα. Η γυμνάστρια με τα παιδιά της, ο γυναικολόγος της προσφοράς και της δράσης,ο πιλότος που τάχει δει όλα από ψηλά αλλά ξέρει να πατάει κα στα πόδια του, η αναπληρώτρια καθηγήτρια των ΤΕΙ που όταν διδάσκει κρέμονται οι μαθητες από τα χείλια της, η άγνωστη ηθοποιός και ο γνωστός τραγουδιστής,ο κουρασμένος παχύδερμος γραφιάς, ο στυλάτος ποδηλάτης,ο φεσκοβαμμένος τσουλουφάτος.Ηταν όλοι εκεί βουβοί και θυμωμένοι.

July 9, 2007 at 1:13 PM  
Blogger Νέαρχος Γαλανάκης said...

μπράβο σε όλους για την κινητοποίηση χωρίς πατρονάρισμα πολιτικών και άλλων οργανώσεων. Πιστεύω ότι το αυθόρμητο και ακηδεμόνευτο είναι πιο ισχυρό αλλά και οδυνηρό για την πολιτική εξουσία. Με τον όρο εξουσία δεν εννοώ μόνο την κυβέρνηση αλλά και την αντιπολίτευση, αλλά και την τυρβάζουσα περί πολλά τοπική αυτοδιοίκηση

July 9, 2007 at 11:09 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home